×
Immigration Processing to Be Suspended During Election day and the Jewish holiday of Passover    ||    Slowdown (Partial Strike) at the Border Control in Israel & Prevailing Wage for 2015- January 13, 2015    ||    Renouncement of Israeli Citizenship & 2015 Government Fees- January 4, 2015    ||    Termination of 30 Days Work Authorization (SEA) Pilot Program - December 23, 2014    ||    December Consulate Holidays - December 10, 2014    ||   

Home

תהליך קבלת ויזה מסוג ב -1

שאלות נפוצות לגבי אשרת ב-1

שאלות נפוצות לגבי אשרת ב-2 לבני זוג

מיסוי מומחים זרים

 

בהתאם לחוקי מדינת ישראל, כל עובד אשר אינו ישראלי בישראל, מחויב בקבלת אשרת עבודה טרם תחילת ההעסקה. הצורך בקבלת היתר העסקה ואשרת עבודה מסוג ב-1 כולל את כל סוגי העובדים, החל מהיום הראשון להעסקתם. 

בהתאם למשך ההעסקה המוצע ומקצוע המומחה יקבע מסלול הבקשה, כשלכל מסלול מאפיינים ייחודיים, דרישת מסמכים שונה, ומשך הליך שונה.

משרדנו  ינתח משפטית את דפוס העבודה ויתאים את סוג האשרה האופטימלית מבחינת משך ההליך ומאפייניו.

  

להלן פירוט המסלולים העיקריים בהם יש לפנות:

אשרת מומחים במקצועות אקדמיים מעל 3 חודשים

אשרת מומחים במקצועות שאינם אקדמיים מעל 3 חודשים

עבודה בישראל עד 45 ימים B-1 SEA 

עבודת מומחים עד 3 חודשים - STEP

אשרת עבודה מסוג ב-1 עבור עיתונאי זר

אשרת עבודה למרצה וחוקר באקדמיה

אשרת עבודה למנהל בכיר בארגון בינלאומי

 

חשוב: עבודה בישראל לכל תקופה ללא היתר ואשרת ב-1 בדרכון המומחה הזר מהווה עבירה פלילית. המעסיק ומנהלים במסגרתו יהיו צפוי לענישה פלילית וקנסות והמומחה צפוי להיות מגורש מישראל, ללא יכולת לשוב בתקופה של 10 שנים. 

 

הליך מזורז למתן אשרות עבודה לטווח הקצר (עד 90 יום)

ביקור בישראל בזמן תהליך קבלת ויזת עבודה

 

JS turned off. Go to home page.

Site Style Changer

10 Predefined skins

You can easily replace font, background and color scheme.