×
Immigration Processing to Be Suspended During Election day and the Jewish holiday of Passover    ||    Slowdown (Partial Strike) at the Border Control in Israel & Prevailing Wage for 2015- January 13, 2015    ||    Renouncement of Israeli Citizenship & 2015 Government Fees- January 4, 2015    ||    Termination of 30 Days Work Authorization (SEA) Pilot Program - December 23, 2014    ||    December Consulate Holidays - December 10, 2014    ||   

Home

F-1 סטודנט

F-1 סטודנט

אשרת 1-F מיועדת לסטודנט במסלול מלא של לימודים אקדמיים. הסטודנט חייב להתקבל בתוכנית ההשכלה המוצעות על ידי קולג'ים, אוניברסיטאות, סמינרים, קונסרבטוריונים ותוכנית ללימודי שפות ע"פ אשרת סטודנט מסוג 1-F. "מסלול מלא של לימודים" הוא, בדרך כלל, ההיקף הרגיל של קורסים הדרוש להשלמת דרישות התואר במהלך פרק הזמן הממוצע. התוכנית חייב להיות כזו המעניקה לבוגרה תואר,תעודה, או תעודת אישור בגמר הלימודים.

טרם תחילת הלימודים, על הסטודנט לפנות למערכת המידע לסטודנטים (SEVIS). בשלב זה, חייב הסטודנט להוכיח כי הוא בעל משאבים פיננסים זמינים, על מנת שיוכל לכלכל את עצמו במהלך כל תקופת הלימודים.

אשרת הכניסה 1-F מוענקת למשך התקופה בה מצוי הסטודנט במסלול מלא של לימודים. כלומר, הסטודנט עדיין חוקי להישאר בארה"ב תוך כדי תקופת הלימודים השלמה, אפילו במקרה שנגמר התוקף הויזת 1-F.



* * * * *
אישור סטטוטורי עבור סוגי ויזה האלה ניתן למצוא בסעיף (101(a)(15)(F) (i)בחוק ההגירה והאזרחות באתר: http://www.uscis.gov/propub/ProPubVAP.jsp?dockey=c9fef57852dc066cfe16a4cb816838a4.
מידע מפורט יותר ביחס ל- 8 CFR § 214.2(f) ניתן למצוא באתר: http://edocket.access.gpo.gov/cfr_2008/janqtr/pdf/8cfr214.2.pdf.

JS turned off. Go to home page.

Site Style Changer

10 Predefined skins

You can easily replace font, background and color scheme.