×
Immigration Processing to Be Suspended During Election day and the Jewish holiday of Passover    ||    Slowdown (Partial Strike) at the Border Control in Israel & Prevailing Wage for 2015- January 13, 2015    ||    Renouncement of Israeli Citizenship & 2015 Government Fees- January 4, 2015    ||    Termination of 30 Days Work Authorization (SEA) Pilot Program - December 23, 2014    ||    December Consulate Holidays - December 10, 2014    ||   

Home

R-1 עובד בתחום הדת

אשרת R-1 מיועדת לרוב סוגי העובדים בתחום הדת בארה"ב. אורכה של השהות המותרת בארה"ב לעובד בתחום הדת R-1, מוגבלת לחמש שנים לכל היותר. המועמד חייב להיות חבר כת דתית המוכרת כחלק מארגון דתי בארה"ב, מהימן ולא למטרות רווח. ארגון דתי מהימן מוכר כפטור ממס ע"י רשויות מס ההכנסה האמריקאי.

תנאי הכשירות - המועמד חייב:
1) להיות חבר של כת הדת לפחות שנתיים טרם הכניסה לארה"ב,
2) להיכנס לארה"ב רק למטרת עבודה לכת הדתית ולא למטרה אחרת, ו-
3) לגור מחוץ לארה"ב ולא להיות פיזית בתוך ארה"ב לפחות שנה טרם הגשת הבקשה לאשרה אם היה למועמד אשרת R-1 בחמש שנים הקודמים.

קיימות ארבע קבוצות משנה עיקריות של עובדים בתחום הדת, הזכאים לקבל הויזה:
1) כהן דת - נכללים אנשים אשר הוסכמו מטעם ארגון דתי לנהל את הפולחן הדתי ולבצע חובות הקשורות בו (לדוגמא רבנים),
2) עובד מקצועי בתחום הדת - נכללים אנשים העוסקים בחובות דתיות, אשר דורש תואר ראשון או תואר גבוה יותר (לדוגמא מורים),
3) עובד בעיסוק דתי או ייעודי דתי - נכללים אנשים במקצוע דתי הקשור לתפקיד דתי מסורתי (לדוגמא שוחטים).


שים לב, אפילו אין דרישה למעמדים 1-R לשמור על מקום מגוריו בחו"ל חייב עלייהם מתכוון לעזוב את ארה"ב על תאריך התפוגה של אשרת R-1.

* * * * *
אישור סטטוטורי עבור סוגי ויזה אלו ניתן למצוא בחוק ההגירה והאזרחותבאתר:
http://frwebgate.access.gpo.gov/cgi-bin/usc.cgi?ACTION=RETRIEVE&FILE=$$xa$$busc8.wais&start=134104&SIZE=314774&TYPE=TEXT.
מידע מפורט יותר ניתן למצוא באתר: http://edocket.access.gpo.gov/cfr_2008/janqtr/pdf/8cfr214.2.pdfn.

JS turned off. Go to home page.

Site Style Changer

10 Predefined skins

You can easily replace font, background and color scheme.